Rychlý přístup

Chytré stínění udělá z vašeho domova oázu pohodlí

Motorizované rolety, závěsy, záclony a další typy vnitřního stínění jsou jedním z prvních kroků k tomu, aby byl váš život doma pohodlnější a komfortnější. Připojením stínění k systému chytré domácnosti se vždy zajistí ideální teplota a intenzita světla, aniž byste museli hnout prstem.

Nová úroveň komfortu a pohodlí pro váš domov

Somfy představuje nové motorizované a propojené řešení vnitřního stínění, které dokonale optimalizuje teplotu a intenzitu světla ve všech místnostech a za všech okolností. Od okamžiku, kdy vstanete z postele, po celý den, ať už jste doma nebo pryč, můžete nastavit chytré vnitřní stínění tak, aby se automaticky zatahovalo nebo vytahovalo a optimalizovalo tak přirozené světlo a teplotu v interiéru. Tím bude optimalizována i energetická účinnost vaší domácnosti, zabrání se oslnění a zajistí se soukromí a ochrana vašeho domova.

Navíc můžete kdykoli a odkudkoli kontrolovat a ovládat stav svého stínění. Už nepotřebujete žádné šňůry, které ovládají vaše žaluzie a další typy vnitřního stínění. Díky tichému provozu napájenému ze sítě nebo z baterií je motorizované stínění bezpečné pro děti a domácí mazlíčky. Dokonalé pohodlí pro všechny!

Řízení denního světla

Od probuzení ranním sluncem přes práci z domova až po klidný večer, se vaše automatizované stínění tiše otevírá a zavírá. Po celý den máte doma měkké a stálé přirozené světlo pro svůj maximální vizuální komfort.

Spuštění scénáře pomocí hlasového ovládání

Možná má vaše rodina ráda filmové odpoledne během deštivých víkendů? Spusťte pomocí chytrého domácího asistenta scénář pro sledování filmů. Stínění se zatáhne, aby vás slunce neoslňovalo, a světla zhasnou. Vše je připraveno pro radostné a vzrušující rodinné chvíle.

Pohodlí v interiéru

Teplota venku ovlivňuje podmínky uvnitř domu. V létě, jakmile teploměr překročí 25 °C, se stínění automaticky zatáhne.

Nejenže váš dům zůstane chladnější, ale také ochráníte svůj nábytek a rostliny. Během zimy se vaše vnitřní stínění automaticky vytáhne, aby dovnitř pronikalo sluneční světlo. V obou případech představuje vámi vybraný typ stínění jednoduchý způsob řízení vnitřní teploty - což vám také pomáhá optimalizovat energetickou účinnost vašeho domu.

Zajištění soukromí

Když nastane večer, všichni se sejdou na večeři a podělí se o zážitky z celého dne, chytré osvětlení se rozsvítí a stínění se automaticky zatáhne. Nikdo zvenčí nevidí dovnitř a vy si užíváte chvíle v rodinném kruhu.

Chraňte svůj domov

Vaše motorizované vnitřní stínění se automaticky otevírá a zavírá, i když jste pryč. Můžete také naprogramovat zapínání a vypínání světel. Zvenčí to tedy působí, jako by v domě někdo byl.

Vylepšete komfort svého bydlení

Motorizaci vnitřního stínění Somfy lze ovládat pomocí TaHoma® switch, chytrého ovládání Somfy a aplikace TaHoma®. Své stínění můžete ovládat, ať jste kdekoli.

Svoji chytrou domácnost můžete obohatit o kompatibilní produkty od společnosti Somfy (rolety, pergola, brána, alarm, kamery a další) a o produkty od velkých značek, jako jsou Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit, Philips Hue, Sonos, Velux, Legrand... Se společností Somfy si můžete být jisti možností jednoduše rozšiřovat vaši domácnost o nové chytré produkty a vytvářet si tak ideální domácí prostředí podle vlastních představ.

Klid na duši

Vždy je dobré vědět, že investujete do dlouhodobého řešení (na produkty se vztahuje pětiletá záruka), které je navrženo tak, aby se snadno používalo. Pokud se vyskytne problém, může ho montážní firma, která vám zakázku zhotovila, identifikovat pomocí dálkové diagnostiky, což znamená, že nemusíte být doma. V některých případech může být dokonce problém vyřešen na dálku. V ostatních případech si můžete domluvit osobní schůzku.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive