Rychlý přístup

Spolupráce Somfy a Schneider Electric přináší novou éru chytrých domácností

Svět se posouvá každý den dopředu a tempo je čím dál rychlejší. Spolupráce mezi společnostmi Somfy a Schneider Electric nabízí integrovaná řešení, která uživatelům umožní efektivně řídit domácnost jen na pár kliknutí. Díky tomu ušetří čas a vytvoří si doma nebo v práci chytré a energeticky úsporné prostředí.

Francouzská kvalita od Somfy

Firma Somfy už více než 50 let zjednodušuje život milionům lidí v 58 zemích světa. Každý den přichází s novými řešeními, které zlepšují kvalitu života zákazníků a zvyšují jejich pohodlí. Je lídrem v oblasti motorizace a ovládání prvků stínění, garážových vrat nebo bran a díky systému TaHoma® switch efektivně propojuje produkty významných světových značek, nabízejících kvalitní a spolehlivé produkty pro chytrou domácnost.

Schneider Electric je synonymem pro špičkové technologie

Společnost Schneider Electric se vyznačuje silnými hodnotami a dlouholetou historií inovací v oblasti efektivního hospodaření s energiemi. Od svého založení se zaměřuje na poskytování integrovaných řešení pro řízení a automatizaci elektrických systémů a infrastruktury. Jejich portfolio produktů zahrnuje širokou škálu zařízení od vypínačů a zásuvek přes rozvaděče, jističe a chrániče až po nabíjecí stanice pro elektromobily a pokročilé systémy pro měření spotřeby energie a řízení budov. Firma investuje do výzkumu a vývoje s cílem udržet inovaci a diferenciaci a je silně odhodlaná k udržitelnému rozvoji.

Když je jeden víc než dva

Spolupráce obou společností umožňuje propojení jejich produktů do jednoho systému, což uživatelům přináší bezproblémové ovládání a optimalizaci jejich domovů. Produkty Schneider Electric, kompatibilní se systémem TaHoma® switch od Somfy, zahrnují širokou škálu senzorů a detektorů, včetně okenních/dveřních kontaktů, záplavových senzorů, senzorů vlhkosti a teploty, detektorů pohybu a detektorů kouře. Tyto produkty se vyznačují vysokou kvalitou zpracování, jednoduchým párováním, dlouhou výdrží na baterie a hlavně rozumnou cenou.

Uživatelé tak mohou řídit svoji domácnost jen na pár kliknutí a vytvářet i vlastní scénáře automatizace, které přesně odpovídají jejich dennímu režimu. Zajímá vás ohledně této spolupráce něco dalšího? Rádi vám řekneme víc!